Mijn favorieten

Diensten

Makelaardij Eelman & Adviseurs kan u begeleiden bij de verkoop/aankoop/taxatie van uw woning, recreatiewoning of uw bedrijfspand. Wij zijn aangesloten bij de NVM.

Waar staat NVM voor?
De NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen en bestaat al meer dan honderd jaar. De NVM is actief in alle segmenten van de markt en telt ruim 4.000leden. Om lid te worden van de NVM moet men voldoen aan een aantal eisen. Zo dienen aangesloten leden zich onder meer te houden aan de NVM Erecode, waarin afspraken staan over deskundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Eveneens dienen leden deel te nemen aan de uitwisseling van onroerendgoeddata en de verplichte educatieprogramma’s.
De erecode en onze lidmaatschapseisen vormen voor u als consument een garantie voor de kwaliteit van iedere NVM-makelaar. Wilt u meer weten over de NVM en bijvoorbeeld de NVM Erecode.

Waarom een NVM-Makelaar?

Het feit dat u een NVM makelaar inschakelt bij de aan- of verkoop van uw huis/recreatiewoning/bedrijfspand, geeft aan dat u de verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat. U kiest voor kwaliteit. Dat uw NVM makelaar lid is van deze brancheorganisatie biedt u een aantal voordelen:

Marktinformatie
NVM makelaars beschikken over inzicht in de markt. Niet alleen vanuit parate kennis, ervaring en opleiding maar ook dankzij een geautomatiseerd uitwisselingssysteem. Uitgebreide marktinformatie vindt u op de website van de NVM.

Brancheorganisatie
Een NVM makelaar wordt ondersteund door de brancheorganisatie NVM. Dit heeft als voordeel dat wanneer u een meningsverschil heeft met uw NVM makelaar, u om advies kunt vragen bij de afdeling consumentenvoorlichting van de NVM.

Integriteit
Een NVM makelaar voorkomt belangenverstrengeling. Hij kan niet de verkopende én de kopende partij dienen. De makelaar geeft dan duidelijk aan voor welke opdrachtgever hij gaat werken. Lees alles over de NVM erecode op de website van de NVM.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de advisering.

Meer info