Mijn favorieten

Onze medewerkers

Makelaardij Eelman

Dennis Eelman
Hét gezicht achter Eelman & Adviseurs is Dennis Eelman. Texelaar in hart en nieren en jarenlang mede-eigenaar van een groot makelaarskantoor op het eiland. Nu volgt hij zijn eigen pad. Dennis Eelman is gecertificeerd NVM makelaar en geregistreerd bij het NWWI.
“Ik voel mij een echte bemiddelaar. Ik breng de juiste partijen op het juiste moment bij elkaar. Elke klant kan rekenen op professioneel advies en deskundig vakmanschap om zijn/haar plannen waar te maken. Hoe ik mijn werkwijze typeer? Helder, persoonlijk en inspelend op marktontwikkelingen".
Dennis Eelman
Freya Zwennis
Na jarenlang in de hotelbranche te hebben gewerkt ben ik met veel plezier begonnen aan mijn nieuwe uitdaging bij Makelaardij Eelman.
Elke dag is leer ik bij, mede door de kennis en kunde van Dennis. Geen dag is hetzelfde en de werkzaamheden zijn zeer divers, dat maakt dat ik me geen moment hoef te vervelen.
Als 'import' Texelaar geniet ik na 15 jaar nog steeds van al het moois wat Texel te bieden heeft, dus weet ik als geen ander hoe fijn het is om hier op Texel te mogen wonen. Hoe mooi is het dat ik nu voor mijn werk mensen mag ondersteunen in het waarmaken van die droom!