Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Dorpsstraat 74 -76-78, 1796 BC De Koog, Horeca (BOG)

Regio Noord-Holland

Prijs n.o.t.k. Beschikbaar

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 239 m²
Lees meer

Omschrijving

Ter overname, een bedrijfspand op een geweldige locatie (A1) in het centrum van Duindorp/badplaats De Koog, bestaande uit de voormalige kelderbar "De Beerekuil", compleet ingericht restaurant "RIB House Talk of the Town" en bovengelegen woning met personeelsverblijven.

Het café /...
Lees meer

Omschrijving

Ter overname, een bedrijfspand op een geweldige locatie (A1) in het centrum van Duindorp/badplaats De Koog, bestaande uit de voormalige kelderbar "De Beerekuil", compleet ingericht restaurant "RIB House Talk of the Town" en bovengelegen woning met personeelsverblijven.

Het café / restaurant heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 180 m² bebouwd, waarin begrepen circa 135 m² restaurant / bar. De keuken beslaat circa 28 m² en de toiletruimte heeft een oppervlakte van circa 19 m². De dames-/herentoiletten zijn van elkaar gescheiden.
Aan de voorzijde bevindt zich een serre met groot terras 10 tafels.
De magazijnruimte in de kelder beslaat ca 117 m2.

Op de verdieping bevindt zich een woonverblijf, bestaande uit woonkamer/keuken, kantoor, badkamer, 4 slaapkamers boven de woonkamer/keuken, gang waaraan voormalige personeelskamers, badkamer en trap naar verdieping met overloop en slaapkamer. Via de gang is het dakterras bereikbaar met eigen bergruimte.

Het café / restaurant wordt verwarmd middels een HR cv-installatie.

Het geheel wordt vrij van verhuur opgeleverd.

De thans aanwezige inventaris in inbegrepen in de huidige vraagprijs.

Over de inventaris is btw verschuldigd.

De verkoper is onder voorwaarden bereid om te praten over co-financiering. Vraag naar de voorwaarden.

De Koog is een gezellige badplaats op het vakantie-eiland Texel. Het dorp biedt alles wat een toerist zich kan wensen. Een gezellig winkelcentrum, tal van leuke restaurantjes en uitgaansgelegenheden en het strand is op loopafstand van het centrum van het dorpje. Vanaf het strand loopt u zo de gezellige Dorpsstraat in om een terrasje te pikken, lekker te shoppen of te lunchen of dineren.
Op de website www.dekoogtexel.nl vindt u informatie over de verschillende bedrijven in De Koog. Deze bedrijven zijn onderverdeeld in verschillende rubrieken; Strandpaviljoens, Logiesverstrekkende bedrijven, Winkelen, Dienstverlenende bedrijven, Lekker eten, Gezellig uitgaan, Sportief en Bezienswaardigheden. Daarnaast vindt u hier een handige wie, wat waar.
Magazine
De ondernemersvereniging van De Koog geeft elk jaar een informatieblad uit over de bruisende badplaats. Hierin staat informatie die nuttig is voor zowel toerist als Texelaar. Het De Koog Texel info magazine is gratis verkrijgbaar bij verschillende ondernemers in het dorp.

In de Koog is altijd wat te beleven!

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Prijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1970 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 239 m² Verkoopoppervlakte 183 m² Perceeloppervlakte 239 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk Onderhoud buiten matig, redelijk Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Waddeneilanden
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
A1
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant
Terras
Ja
Woonruimte aanwezig
Ja
Woningoppervlakte
120 m²
Horecaruimte
183 m²
Huidige aantal zitplaatsen
70
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring