Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Weverstraat 8 -10-12, 1791 AD Den Burg, Winkelruimte (BOG)

Weverstraat 8 -10-12

1791 AD Den Burg
Vraagprijs € 1.090.000,- k.k. Beschikbaar

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 418 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Een bedrijfspand met een frontbreedte van bijna 16 meter, op de begane grond een winkelruimte van 398 m2 en overkapping gallerij van 20 m2, waarin gevestigd een sportwinkel met magazijn, kantoor- en opslagruimte in het souterrain; expeditie ruimte met keuken, toilet en achter- ingang aan de Burgwal...
Lees meer

Omschrijving

Een bedrijfspand met een frontbreedte van bijna 16 meter, op de begane grond een winkelruimte van 398 m2 en overkapping gallerij van 20 m2, waarin gevestigd een sportwinkel met magazijn, kantoor- en opslagruimte in het souterrain; expeditie ruimte met keuken, toilet en achter- ingang aan de Burgwal zijde, alles met onder- en bijgelegen eigen grond en erfverharding.

De winkel is gelegen in een van de winkelstraten van Den Burg en maakt onderdeel uit van het historische “rondje om de kerk” waaraan de meeste winkels en horecagelegenheden zijn gelegen. Het bedrijfspand ligt recht nabij publiekstrekkers Hema en Etos en binnen een straal van circa 200 meter bevinden zich winkels als de Action, Terstal, Pearl optiek, AH, Aldi, C&A, Scapino, Shoeby en diverse kleinere winkels voor verkoop van kleding, schoenen, souvenirs, viswinkel en een pleintje waaraan diverse horecagelegenheden zijn gevestigd met gezellige terrassen. Links naast het bedrijfspand ligt een kleding winkel, aan de rechterzijde een hobby winkel. De achteringang is gelegen aan de Burgwal alwaar woonhuizen zijn gesitueerd. Op de bovenverdieping van het object bevinden zich permanente woningen.

Het pand is gelegen in het oude centrum van Den Burg. Dit deel is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, behoudens bestemmingsverkeer. De expeditie ruimte bevindt zich aan de achterzijde van het getaxeerde en heeft direct toegang tot de achtergelegen Burgwal. Deze is bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Dit complex werd gebouwd van duurzame materialen. Steen opgetrokken, betonnen vloeren, dak deels plat met bitumineuze dakbedekking waarover drainagetegels.
Het complex is in appartementsrechten gesplitst, waarbij het bedrijfspand een onderdeel is van een Vereniging van Eigenaars.

Het pand is voorzien van een uitgebreide elektrische installatie. Verwarming geschiedt door warmtegordijnen bij de ingang van de winkel en radiatoren verspreid door de winkel, magazijn en in het kantoor. De expeditie ruimte is voorzien van een elektrische sectionaal deur. Er is een alarmsysteem in het pand aanwezig.

Het geheel is momenteel in verhuurde staat, de jaarlijkse huur bedraagt thans EUR 70.000,- per jaar exclusief BTW.

Binnen de bestemmingsplanvoorschriften “Centrum” zijn er meerdere gebruiksmogelijkheden, zoals onder andere: maatschappelijke voorzieningen, cultuur en ontspanning, dienstverlening, horecabedrijven (na goedkeuring van de Gemeente Texel) en kantoren. Het pand is fysiek geschikt om te worden opgedeeld in bijvoorbeeld drie kleinere units. Hiermee werd zelfs in de splitsingsvergunning in appartementsrechten reeds rekening gehouden.

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.090.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 418 m² Verkoopoppervlakte 418 m² Frontbreedte 1580 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
418 m²
Verkoop vloeroppervlakte
418 m²
Frontbreedte
1580 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Ter overname
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring